Kampeercentrum - uw online kampeershop
Kampeercentrum - uw online kampeershop

winkelmandje

Nieuws

Prettige feestdagen

Bedankt voor uw vertrouwen in 2017. Wij kijken ernaar uit om ook volgend jaar jou te mogen verwelkomen bij kampeercentrum.
Wij wensen u en uw familie een sfeervol eindejaar, een gezond en voorspoedig 2018!
lees meer

The CoffeeBrewer

Fans van goeie koffie kunnen hun hart ophalen. Met de komt van The CoffeeBrewer kunnen ze nu overal en gelijk welk moment hun geliefde verse koffie maken.
lees meer

kampeercentrum op facebook

Geef ons op Facebook een duimpje en blijf op de hoogte van acties en promoties. Er worden regelmatig nuttige artikels over kamperen gedeeld of nieuwe producten voorgesteld.
lees meer

De Kampeertoerist test de Polar 520.

Door het kampeermagazine 'De Kampeertoerist' werden we gecontacteerd. Ook zij hadden het horen vallen dat de Polar terug was in Belgie. Ze wilden dan ook met heel veel plezier deze Demo 520 CTH eens onder de loep nemen, zie hieronder het verdict.

lees meer

Polar is bezig met een wederopstanding!

Nog maar 1,5 jaar geleden werd besloten dat de fabriek geen Solifers meer hoefde te bouwen. Onder regie van de Mobile Living Group zou alles beter/anders worden. Na het faillissement van Mobile Living, eind maart dit jaar, kwamen alle activiteiten weer in de Dorotea terecht. Terug naar hoe het ooit was. Marketing, productie en productontwikkeling allemaal weer in een hand, op dezelfde unieke locatie in noord Zweden.
lees meer

Het is bijna zover!

De eerste Polar in 20 jaar komt er aan.
lees meer

Nieuw Demo model

Binnenkort is er een nieuw demo model beschikbaar uit Nederland.
lees meer

Expo materiaal te koop

Thule Omnistor Quickfit Set

lees meer