Over ons, kampeercentrum uw online kampeershop
Over ons, kampeercentrum uw online kampeershop

winkelmandje

betaal met Mollie, Mastercard, Bancontact, bpost en PayPal

Over ons

Welkom bij kampeercentrum.Uw online kampeerwinkel.Mogen wij ons eens kort voorstellen?


Wijzelf van kampeercentrum zijn een jong gezin die van kamperen onze hobby hebben gemaakt. Wij trekken er zelfs maandelijks op uit met onze caravan of het nu in de winter of de zomer is voor ons maakt het niet uit elk seizoen heeft zijn charmes.

Mijn eerste stappen in het outdoor leven werd gezet als ik in het leger zat. Daar leerde ik de handige knepen van kamperen. Of het nu in de vrije natuur de tent opzetten is of alleen maar met je slaapzak onder de sterrenhemel kortom het is een prachtige belevenis die altijd mooie herinneringen met zich meebrengt .

Na de geboorte van onze zoon kozen we bewust voor wat meer comfort. Een caravan was voor ons de beste optie om nieuwe herinneringen te maken en toffe uitstappen te doen . Of het nu in het buitenland is of in eigen land er zijn zoveel mooie plekken te ontdekken. Door onze passie voor kamperen en het avontuurlijke buitenleven hebben we geïnvesteerd in een nieuwe anno 21 eeuw kampeerwinkel. Geen showroom maar alles online en overal beschikbaar op pc, smartphone of op u tablet. 

We streven er naar om een zo ruim mogelijke keuze in kampeerspullen aan te bieden of het nu gaat van kampeerstoelen, tafels of bestek alles is bijons te verkrijgen. Voor mensen die meer outdoor gericht zijn hebben we een keuze van tenten tot zonne-energie oplaadbare power boxen voor jullie voorzien. Zelfs producten die vaak vergeten worden zoals EHBO-materiaal die belangrijk zijn bij het kamperen, zelfs koffie en thee vind je in ons assortiment. Toch zijn we er ons van bewust dat niet alles te vinden is op onze site, maar dit wil zeker niet zeggen dat we het niet kunnen leveren. We hebben een nauw contact met onze leveranciers die alles kunnen leveren. Wij staan met veel plezier klaar om jullie verder te helpen , je kan ons altijd bereiken via mail of telefoon.

Kortom servies is voor ons even belangrijk als verkopen zelf. Via onze diverse middelen zoals Facebook en onze nieuwsbrief proberen we regelmatig producten in de verf te zetten, daar worden ook onze promoties bekend gemaakt.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie van dienst te zijn.