Polar Caravans
Polar Caravans

winkelmandje

Polar Caravans

Ze zijn terug! Na meer dan 20 jaar is de Polar Caravan terug in België. Vanaf 2015 kunt u deze mooie stijlvolle caravan terug ontdekken. Sinds 1980 is de Polar op de Belgische markt verschenen maar hiervan zijn er slecht enkele van verkocht.

DE MEEST GEKOCHTE CARAVAN VAN ZWEDEN

Scandinavische caravans staan bekend om hun degelijkheid, stijl en vooral voor hun oerdegelijke opbouw. Een Polar die 30 jaar op de baan staat, is geen uitzondering. Met een goed onderhoud, kunt u jaren genieten van uw Scandinavische caravan.

Polar, de meest noordelijke caravan en camperbouwer ter wereld, is opgericht in 1964. Vanaf het begin heeft de fabriek zich toegelegd op caravans die geschikt zijn voor de lokale weersomstandigheden. Korte, bestendige en warme zomers, lange, barre en wispelturige winters. In prijs en kwaliteit worden caravans voor het premiumdeel van de markt geproduceerd.

Uitstekende rijeigenschappen, geschikt voor de winterwegen van Lapland, behoren bij Polar. Dit geldt ook voor de aangename binnen atmosfeer, wonen, slapen en koken op topniveau, waar je de caravan ook neerzet. Sinds 1980 is Polar op de markt in België. Soms succesvol, soms minder prominent aanwezig. Altijd met trouwe schare Polarbezitters en liefhebbers. De afgelopen 20 jaar is er geen actieve verkoop meer geweest. Tot nu! Vanaf 2015 is de Polar caravan terug van weg geweest. 

Door de hoge liefhebberswaarde worden Polars langdurig door de klant gebruikt. Een 3e of 4e eigenaar is minstens zo trots op zijn/haar bezit als de 1e eigenaar. 

In de vorm van naleveren van onderdelen en onderhoud/reparatie/renovatie, kan Polar 90% van alle onderdelen sinds 1974 nog naleveren. Dat is uniek in de branche, met zeer goed gedocumenteerde onderdelenboeken/PDF’s is het fijn werken.

Voor de garantie en het onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook voor de vervangstukken van oudere modellen kunnen we u zeker helpen. 

Voor de Polarliefhebbers en eigenaren is een platform ingericht waar alle nieuwsfeiten over PolarCaravans worden bijgehouden. Dit kan zijn heet nieuws over het huidige modellenprogramma, maar ook wetenswaardigheden uit de rijke historie van het merk. Het platform is te vinden op het internet

Polarcaravans facebook

Download folder