The CoffeeBrewer
The CoffeeBrewer

winkelmandje

betaal met Mollie, Mastercard, Bancontact, bpost en PayPal

The CoffeeBrewer

 Fans van goede filterkoffie kunnen hun hart  ophalen sinds enige tijd, want met behulp van ’s werelds eerste wegwerp ‘koffiemachine’ (genaamd Coffeebrewer) kan je on the go je verse cafeïne fix zetten. De Deense designer Ulrik Rasmussen kwam op het idee na het bestuderen van theezakjes toen thuis zijn koffiefilters op bleken te zijn.

De Coffeebrewer werkt dan ook als een soort theezakje voor koffie en in principe is het enige dat je moet doen heet water toevoegen aan de zak. Het water mengt zich vervolgens met de gemalen koffie in de zak en druppelt door een speciaal filter in een andere ruimte van de zak, van waar je de koffie in je kopje kan schenken.

Eén Coffeebrewer zak bevat 18 gram gemalen koffie (je kan kiezen uit 5 soorten koffie) waarvan je twee koppen koffie kan brouwen wanneer je 300 ml kokend water hebt toegevoegd. Ben je dus een echte ‘coffeelover’, wil je waar je ook bent op de wereld gegarandeerd zijn van verse filterkoffie of wil je gewoon indruk maken op je koffie liefhebbende  vrienden? Dan moet de Coffeebrewer zeker op je wishlist komen te staan!

 

€ 10,00

The CoffeeBrewer - kennismaking box

€ 13,00

The Teabrewer - kennismaking box

€ 2,00

The CoffeeBrewer Honduras medium

€ 2,00

The CoffeeBrewer Guatemala medium

€ 2,00

The CoffeeBrewer Ethiopia medium

€ 2,00

The CoffeeBrewer Brazil Strong

€ 2,00

The CoffeeBrewer Colombia Medium Strong